Dostava, plaćanje i reklamacije

Dostava narudžbi:

Svu dostavu vršimo sa Overseas Expressom.

 

dostava je BESPLATNA na sve kontaktne leće!

 

 

 

Načini plaćanja:

Plaćanje možete obaviti na 2 načina:

 

Pouzećem:

pošiljku plaćate prilikom preuzimanja u gotovini.

 

 

Plaćanjem kreditnim karticama:

 

Sva plaćanja sa kreditnim karticama se obavljaju isključivo sa predautorizacijom (potvrdom.). Sredstva se prilikom narudžbe stavljaju na rezervaciju, a naplatu iznosa narudžbe vršimo tek kada Vam pošaljemo naručene proizvode.

 

Plaćanje karticama se obavlja na zaštićenom serveru WSPAY platnog servisa uz najsuvremeniju tehnologiju zaštite podataka. Prijenos podataka osiguran je korištenjem SSL (Secure Socket Layer) protokola sa 128 bitnom enkripcijom podataka.

 

Nakon odabira plaćanja karticom, biti ćete preusmjereni na WSPAY platni servis, gdje možete obaviti kupovinu. Podaci vaše kartice ostaju tajni.

 

 

 

Reklamacije:

Od dijela ili kompletne narudžbe na internet stranicama www.leceonline.com možete odustati u bilo kojem trenutku, ako nas o tome obavijestite (e-mail porukom, ili pismenom obavijesti putem faksa.)

U skladu sa zakonom RH možete odustati od kompletne ili dijela narudžbe i do 7 dana od dana preuzimanja paketa.

Ako nas u tom razdoblju obavijestite pismeno (na naš e-mail: optikaonline@hotmail.com,ili fax broj: 052/218-163) o vašem odustajanju od dijela ili cijele narudžbe, te ukoliko nam vratite, o vašem trošku isporučene proizvode u naše sjedište, mi ćemo vam vratiti vašu uplatu za proizvode koje ste nam vratili.

Proizvodi moraju biti u neoštećenoj originalnoj ambalaži, originalno zapakirani, ne smiju biti korišteni, te moraju biti kompletni, u stanju kao kod preuzimanja pošiljke. Uz to moraju biti popraćeni originalnim dokumentima o kupnji (dostavnica, račun).

Proizvode nam nikako ne vraćajte pouzećem!


Ovo pravo povrata proizvoda se ne odnosi na kontaktne leće koje su se otvarale.


Povrat uplaćenih novčanih sredstava za vraćene proizvode, ukoliko ste se pridržavali svih gore navedenih uputa, izvršiti ćemo doznakom na vaš račun ili odobrenjem kreditne kartice (ovisno o načinu vašeg plaćanja) u roku od 15 dana od primitka uredno vraćenih proizvoda.


Ne možemo, na žalost, prihvatiti jednostrani raskid ugovora o kupnji ukoliko se ne biste pridržavali prethodno navedenih uvjeta. U tom slučaju bi vam vraćene proizvode ponovno dostavili na vaš trošak.

 

Zadržavamo pravo odustajanja od prodaje odn. poništenja dijela ili cijele narudžbe, uz pismenu obavijest kupcu, u slijedećim slučajevima:

- kada bi se naručeni proizvod prestao proizvoditi ili prodavati;

- kada bi došlo do značajnih promjena uvjeta dobave;

 

U slučaju odustajanja od prodaje nastojat ćemo u dogovoru s kupcem pronaći optimalno rješenje za proizvode koje ne možemo dobaviti, a u slučaju nemogućnosti isporuke dijela ili cijele narudžbe, izvršit će se povrat eventualno uplaćenih sredstava, u skladu sa zakonom.

 

 

 

 

Srdačan pozdrav!
Vaš Optika Online Team!

 

Optika D&A
Giardini 6, 52100 PULA

Flanatička 19, 52100, Pula
Tel: 052/218-782
Fax: 052/218-782