Opći uvjeti poslovanja

Opći uvjeti poslovanja vrijede za registrirane korisnike.

 

Internet stranice www.leceonline.com su u vlasništvu društva D&A d.o.o.

 

Registrirani korisnik (u daljnjem tekstu Registrirani korisnik) može postati svaka osoba koja je potpuno poslovno sposobna i koja prihvaća uvjete poslovanja D&A d.o.o. 

 

Prilikom prve kupnje od kupca se traži da popuni polja potrebna za registraciju istinitim podacima. Prihvaćanje općih uvjeta poslovanja kupac potvrđuje svojom registracijom čime postaje Registrirani korisnik.

 

Registrirani korisnik može pregledavati sve svoje narudžbe u arhivi narudžbi, pratiti tijek narudžbe, mijenjati svoje korisničke podatke i koristiti pogodnosti mogućih kupona sa popustima. Registrirani korisnik je dužan brinuti se o sigurnosti svoje korisničke lozinke i povremeno ju mijenjati.

 

 

D&A d.o.o. ne odgovara za slučajeve zlouporabe korisničke lozinke, ali će odmah nakon što korisnik javi o vjerojatnoj zlouporabi odgovarajuće postupiti.

 

D&A d.o.o. se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovih web stranica, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ovih web stranica, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih web stranica.

 

Registrirani korisnik ima pravo kupovati proizvode na stranicama www.leceonline.com i koristiti ih u dobroj vjeri i namjeri.

 

D&A d.o.o. zadržava pravo promjene općih uvjeta poslovanja i korištenja ovih stranica u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu u trenutku objave, o čemu će korisnik biti obaviješten e-mailom. Smatra se da je pristupanjem stranicama korisnik upoznat s aktualnim pravilima i uvjetima korištenja istih, a prilikom potvrde kupnje to i potvrđuje.

 

D&A d.o.o. nastoje da informacije o svim proizvodima na internet stranicama www.leceonline.com budu točne i ažurne, ali se ograđuje od mogućih pogrešaka u objavljenim informacijama.

 

D&A d.o.o. ne preuzima odgovornost niti krivnju za bilo kakve pogreške ili propuste u sadržaju na ovim internet stranicama, kao ni za točnost objavljenih informacija, odnosno nije odgovaran za povremeno nefunkcioniranje stranica ili dijelova. Fotografije i prikazi na ovim stranicama i stranicama partnera ne moraju odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi. Neke fotografije mogu biti tipske za određeni tip proizvoda.

 

 

Narudžba

 

Svaki registrirani korisnik može kupovati proizvode iz ponude prikazane na internetskim stranicama www.leceonline.com. Kupoprodajni ugovor između registriranog korisnika i D&A d.o.o. postaje pravovaljan nakon primitka naručene pošiljke i vrijedi isključivo za područje RH.
 
D&A d.o.o. se obvezuje isporučiti sve naručene i plaćene proizvode koji su u trenutku isporuke dostupni na zalihama. U slučaju nemogućnosti isporuke, D&A d.o.o. će kontaktirati korisnika i dogovoriti novi rok isporuke, zamjenski proizvod ili otkazivanje naručenog proizvoda, dok će ostali dostupni proizvodi biti isporučeni. U slučaju nemogućnosti isporuke naručenog i plaćenog proizvoda D&A d.o.o. će izvršiti povrat novčanih sredstava.

 

 

Cijene proizvoda

 

Sve navedene cijene izražene su u Hrvatskim kunama i sadrže obračunatu zakonski propisanu stopu PDV-a.

Cijene za specijalne proizvode, proizvode na akciji, sniženja, te druge popuste vrijede do isteka roka koji može, ali i ne mora biti naveden na samoj stranici, do isteka zaliha ili do roka koji D&A d.o.o. sam odluči da će trajati, bez obavijesti na web stranicama.

 

 

U pojedinačne cijene proizvoda nisu uračunati troškovi dostave koji će biti posebno navedeni prilikom naručivanja, te dodani ukupnom iznosu narudžbe.

 

 

Dostava

 

Dostava se obavlja u roku (upiši kolko dana) od obavljene narudžbe uz opciju plaćanja pouzećem ili kreditnom karticom, te u roku (koliko dana), od primitka uplate na bankovni na račun.

 

 Dostava za sve narudžbe je besplatna, što je jasno naznačeno prilikom kupnje.

 

 

Načini plaćanja

 

Naručene proizvode korisnik može platiti gotovinom kod preuzimanja robe ili kreditnim karticama.

 

Ukoliko se odabere plaćanje pouzećem, korisnik plaća gotovinom kompletan iznos kod preuzimanja robe ( dostavljaču ili u poslovnici kurirske službe).

 

Ukoliko korisnik odabere plaćanje kreditnom karticom, na njegovu e-mail adresu bit će poslana potvrda narudžbe i podaci o predautorizaciji transakcije.

 

NAPOMENA: Kreditna kartica korisnika u ovom trenutku još nije terećena za navedeni iznos. Podaci su provjereni i najavljen je trošak. Djelatnici D&A d.o.o. provjeravaju raspoloživost naručenih proizvoda. Tek kada korisnikova pošiljka bude spremna za isporuku D&A d.o.o. će naplatiti transakciju i teretiti korisnikovu kreditnu karticu za potreban iznos. Iznos terećenja kartice može biti jednak ili manji autoriziranom ukoliko korisniku iz nekog razloga nije moguće isporučiti sve naručene proizvode o čemu će korisnik biti prethodno obaviješten.

 

 

Reklamacije

 

Od dijela ili kompletne narudžbe na internet stranicama www.leceonline.com možete odustati u bilo kojem trenutku, ako nas o tome obavijestite (e-mail porukom, ili pismenom obavijesti putem faksa.)

U skladu sa zakonom RH možete odustati od kompletne ili dijela narudžbe i do 7 dana od dana preuzimanja paketa.

Ako nas u tom razdoblju obavijestite pismeno (na naš e-mail: optikaonline@hotmail.com,ili fax broj: 052/218-163) o vašem odustajanju od dijela ili cijele narudžbe, te ukoliko nam vratite, o vašem trošku isporučene proizvode u naše sjedište, mi ćemo vam vratiti vašu uplatu za proizvode koje ste nam vratili.

Proizvodi moraju biti u neoštećenoj originalnoj ambalaži, originalno zapakirani, ne smiju biti korišteni, te moraju biti kompletni, u stanju kao kod preuzimanja pošiljke. Uz to moraju biti popraćeni originalnim dokumentima o kupnji (dostavnica, račun).

Proizvode nam nikako ne vraćajte pouzećem!


Ovo pravo povrata proizvoda se ne odnosi na kontaktne leće koje su se otvarale.


Povrat uplaćenih novčanih sredstava za vraćene proizvode, ukoliko ste se pridržavali svih gore navedenih uputa, izvršiti ćemo doznakom na vaš račun ili odobrenjem kreditne kartice (ovisno o načinu vašeg plaćanja) u roku od 15 dana od primitka uredno vraćenih proizvoda.


Ne možemo, na žalost, prihvatiti jednostrani raskid ugovora o kupnji ukoliko se ne biste pridržavali prethodno navedenih uvjeta. U tom slučaju bi vam vraćene proizvode ponovno dostavili na vaš trošak.

 

Zadržavamo pravo odustajanja od prodaje odn. poništenja dijela ili cijele narudžbe, uz pismenu obavijest kupcu, u slijedećim slučajevima:

- kada bi se naručeni proizvod prestao proizvoditi ili prodavati;

- kada bi došlo do značajnih promjena uvjeta dobave;

 

U slučaju odustajanja od prodaje nastojat ćemo u dogovoru s kupcem pronaći optimalno rješenje za proizvode koje ne možemo dobaviti, a u slučaju nemogućnosti isporuke dijela ili cijele narudžbe, izvršit će se povrat eventualno uplaćenih sredstava, u skladu sa zakonom.

 

 

 

Zaštita privatnosti i čuvanje podataka korisnika na web stranicama www.leceonline.com

 

Tvrtka D&A d.o.o. se kroz svoje prodajno mjesto www.leceonline.com  obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje(slanje ponuda i raznih pogodnosti putem neslettera).

 

Svaki kupac može samostalno dodati ili ukloniti svoje ime sa naše newsletter liste unutar svog korisničkog računa, u odjeljku "MOJE OSOBNE INFORMACIJE".

 

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke D&A d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

 

 

 

Dodatne napomene

D&A d.o.o. zadržava pravo trenutno s popisa korisnika brisati one korisnike koji bi kršili ova pravila i uvjete ili na neki drugi način usporavali ili ometali rad stranica te poduzeti odgovarajuće mjere protiv takvih korisnika.

 

D&A d.o.o. ne odgovara za bilo kakvu štetu koja bi mogla nastati radi prekida dostupnosti ili grešaka u djelovanju web stranica.

 

Uvjeti i odnosi između korisnika i društva D&A d.o.o. podliježu zakonima Republike Hrvatske. U slučaju spora, stranke će pokušati spor riješiti mirnim putem, a ukoliko to nije moguće, nadležan je sud u Puli.

 

 

Uvjeti korištenja sadržaja

Internet stranice www.leceonline.com su u vlasništvu tvrtke D&A d.o.o.

 

Svako neovlašteno kopiranje i objavljivanje sadržaja sa internet stranica www.leceonline.com bez pismenog dopuštenja ovlaštenih osoba tvrtke D&A d.o.o. je strogo zabranjeno.

 

 

 

D&A d.o.o

 

OIB:    66391023733

 

Porezni broj: 0289850

 

Adresa sjedišta:

Galižanski odvojak 6, 52100, Pula, Hrvatska

 

Adrese prodajnih mjesta:

FLANATIČKA 19, 52100, PULA, Hrvatska (OPTIKA CENTAR)
Giardini 6, 52100, Pula, Hrvatska (OPTIKA D&A)

 

Tel: 052 223 771
Fax: 052/218-163
Mob: 099/816 99 43

 

E-mail:optikaonline@hotmail.com